WORKSHOPS

Vanwege het Coronavirus zijn er op dit moment geen workshops.

En afspraak maken kan wel. Doe dit door contact op te nemen met Atelier en Kunstruimte Oude liefde.


WORKSHOP 'REST FOR YOUR SOUL'

Onder leiding van kunstenaar Priscilla Vlak maak je een collage naar aanleiding van het thema. Uit stapels tijdschriften knip je kleurige stukjes om tot een geheel te komen. Knippen, plakken en componeren!

Workshop: 6 bijeenkomsten op maandagavond van 19.00 - 21.00u

Datum: 24 februari, 2, 9, 16, 23 en 30 maart 2020

Kosten: € 120 p.p. Dit is inclusief (normaal) materiaalgebruik en inclusief koffie/thee. Deelnemers: Maximaal 8 (vol is vol)

Opgeven via onderstaande link.


WORKSHOP LINOSNEDE

- MAART EN APRIL 2020 -

Elke cursus bestaat uit zes lessen van ieder twee uur op woensdagmiddag. In zes lessen leer je hoe je linosnede maakt, van de begintekening tot en met het afdrukken, in een ontspannen sfeer. Je kunt je eigen kunstwerk mee naar huis nemen en gelijk aan je muur hangen, of als cadeautje weggeven.

Cursus: Linosnede middagcursus: 14.00u - 16.00u

Datum: 4, 11, 18, 25 maart en 1 en 8 april 2020

Kosten: € 195 p.p. Dit is inclusief (normaal) materiaalgebruik en inclusief koffie/thee. Deelnemers: Maximaal 6 (vol is vol)


WORKSHOP LINOSNEDE

- MEI EN JUNI 2020 -

Elke cursus bestaat uit zes lessen van ieder twee uur op woensdagmiddag. In zes lessen leer je hoe je linosnede maakt, van de begintekening tot en met het afdrukken, in een ontspannen sfeer. Je kunt je eigen kunstwerk mee naar huis nemen en gelijk aan je muur hangen, of als cadeautje weggeven.

Cursus: Linosnede middagcursus: 14.00u - 16.00u

Datum: 13, 20, 27 mei en 3, 10, 17 juni 2020

Kosten: € 195p.p. Dit is inclusief (normaal) materiaalgebruik en inclusief koffie/thee. Deelnemers: Maximaal 6 (vol is vol)

KINDERFEESTJES

Tekenen, schilderen, verven, het is allemaal mogelijk. Tarief in overleg met Aukje.

Elke woensdagmiddag is het mogelijk om met een groepje kinderen creatief bezig te zijn. Kinderen mogen kliederen en tekenen zoveel ze willen en wij verzorgen de benodigdheden.


VRIENDENMIDDAG OF BEDRIJFSUITJE

Wil je een vrijgezellenfeestje organiseren, en bedrijfsuitje of gewoon gezellig met vrienden of vriendinnen een middag doorbrengen?

Je kunt altijd terecht bij atelier en kunstruimte Oude Liefde, op het station van Heerenveen.

Wij kunnen vrijwel alles aanbieden, de ruimte, materialen en uiteraard de expertise van Aukje. Onder genot van een door ons aangeboden kopje koffie of thee garanderen wij je een creatieve en gezellige (mid)dag.